Projecten


Opdrachtgevers:

– Gemeente Den Haag en Haags Milieucentrum (advies duurzame krachtwijken)
– Onderwijsinstelling Wellant (implementatiemanager 13 nieuwe opleidingen)
– Wageningen Universiteit PRI Agrosysteemkunde (project aquacultuur)
– ECEAT (European Centre Eco- and Agro Tourism) onderzoek naar interactieve methoden ruraal toerisme in Europa, acquisitie voor onderwijs- en trainingsprojecten, organiseren expertmeeting en cursus agrotoerisme i.s.m. Wageningen Business School, ZLTO, AOC en Vekabo.
– Creatief Beheer (project fondsenwerving)
– Global architects (project Human Involved Architecture)
– Except (acquisitie voor kennisarrangementen voor stadslandbouwtrajecten i.s.m. groene onderwijs- en onderzoeksinstellingen)

Onlangs heeft Kiemkracht samen met LSAbewoners onderzoek gedaan naar nieuwe perspectieven op wijkondernemingen in Den Haag. Hoe kunnen dergelijke wijkcoöperaties bijdragen aan de lokale economie en werkgelegenheid creëren? Hoe kunnen we daarvoor slimme technologieën gebruiken om lokale economieën te stimuleren en kunnen burgers een economisch onderdeel zijn van hun eigen energietransitie, toekomstige gezondheidszorg of voedselproductie?
In opdracht van Schroeder heeft Kiemkracht gewerkt als kwartiermaker aan het realiseren van een kringloopwinkel met een brede buurtfunctie in relatie tot sociale duurzaamheid, deeleconomie en arbeidsmatige dagbesteding. Daarnaast is Kiemkracht actief betrokken bij de uitvoering van de versnellingsagenda sociaal ondernemerschap in het onderwijs in opdracht van het Min. BZK i.s.m. Specht in de stad en het SE-lab in relatie tot de thema’s stadslandbouw, jeugdwerkloosheid en krimpregio’s.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s